Jettmedia is opgericht in 2018 door drie studenten van de Rijksuniversiteit Groningen. Met opleidingen in economische studies bleken wij ons al snel te interesseren in oprichten van ons eigen bedrijf. Wat onze aandacht trok was de essentie om als bedrijf goed vertegenwoordigd online. Jettmedia is hierin begonnen met het creëren van video’s en foto’s voor verschillende bedrijven. Toen dit een succes bleek te zijn, hebben we besloten onze horizon te verbreden en zijn we begonnen met het aanbieden van marketing services via social media en website design services. Sindsdien hebben wij meer dan 25  klanten van dienst kunnen zijn met de services van Jettmedia.

Als studenten met interesse in economie en marketing zijn wij extra gemotiveerd om onze theoretische kennis van onze studies toe te passen op de praktijk. Naast onze studies blijven wij ook kennis opdoen door op de hoogte te blijven van de nieuwste trends als het gaat om foto- en videografie en social media. Hierdoor zijn wij in staat om creatief te denken en zo op een innovatieve manier bedrijven van dienst te zijn. Met het gebruik van video’s, foto’s en relevante social media kanalen als Twitter, Facebook, Youtube, Instagram en LinkedIn kunnen wij bedrijven laten groeien en er voor zorgen dat hun doelen worden bereikt.

Wij zien onszelf als tussenbedrijf. Jettmedia zorgt ervoor dat de boodschap van uw bedrijf wordt doorgegeven aan uw (potentiële) klanten. Onze ambitie is dan ook om zoveel mogelijk bedrijven te helpen in het vergroten van hun naamsbekendheid en het aantrekken van nieuwe klanten. Als dit doel eenmaal bereikt is, zijn wij er ook om dit klantenbestand te behouden door consistent verder te gaan met de marketing voor uw bedrijf.

Creativiteit

Wij denken 'out-of-the-box' om zo met een originele aanpak te komen.

Ontwikkeling

Als jong bedrijf blijven wij 'up-to-date' waardoor we ons blijven ontwikkelen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, met een middelmatig resultaat nemen wij geen genoegen

Samenwerking

Een goede samenwerking tussen Jettmedia en uw bedrijf is essentieel in het realiseren van een goed eindproduct.

Consistentie

Wij zorgen ervoor dat ons resultaat altijd goed is waardoor u weet wat u van ons kan verwachten

Passie

Wij houden van ons werk en dat is te zien in ons eindresultaat.

Team


Dit zijn de gezichten achter JettMedia