Vijf diensten die wij aanbieden om uw bedrijf naar het volgende niveau te brengen.

Video


Een opkomende factor op het gebied van social media en marketing is het gebruik van video. Bewegend beeld trekt het oog nog meer dan een stilstaande foto. Uit onderzoek is gebleken dat een video op social media gemiddeld 47% meer interactie als resultaat heeft dan een foto. Jettmedia heeft met filmen al jaren lang ervaring. Wij beschikken daarom ook over veel kennis op het gebied van filmen en het bewerken van video’s.

Zie video's

Kwaliteit

Wij gebruiken apparatuur van Sony, hierbij maken wij alleen gebruik van fullframe-sensors camera's om zoveel mogelijk informatie in een video op te slaan.

Efficiëntie

Door honderden uren ervaring kunnen wij snel en efficiënt met uw project aan de slag gaan. Hierdoor kunnen wij u uw gewenste resultaat leveren voor een betaalbare prijs.

Foto


Foto’s zijn de ideale manier om uw website en/of social media kanalen aantrekkelijker te maken. Een afbeelding is iets wat de aandacht trekt, wat onthouden wordt en waar in enkele seconden veel mee gezegd kan worden. Evenals met videografie hebben wij ook met het maken van foto’s al meerdere jaren ervaring. De skills die we hierdoor ontwikkeld hebben in combinatie met het goede apparatuur dat we gebruiken zorgt ervoor dat u de mooiste foto’s ontvangt.

Zie foto's

Kwaliteit

Wij gebruiken apparatuur van Sony, hierbij maken wij alleen gebruik van fullframe-sensors camera's om zoveel mogelijk informatie in een foto op te slaan.

Passie

Om het perfecte shot te krijgen is liefde voor het vak nodig en dat hebben wij. We zitten al jaren met plezier in de fotografie en dat is te merken aan het resultaat.

Web Design


Een site is het ‘go-to-medium’ om jouw bedrijf te presenteren. Wij willen u graag helpen om bij uw klanten een professionele indruk achter te laten. Samen maken we een afspraak om erachter te komen wat er van beide kanten wordt verwacht om tot een verbluffend resultaat te komen.

Vraag brochure aan

Up-To-Date

Als jonge ondernemers zijn wij op de hoogte van alle nieuwe technische ontwikkelingen en we kunnen niet wachten om die bij uw site toe te passen.

Trek De Aandacht

Door middel van het maken van uw site zorgen wij ervoor dat de klant u onthoudt en weet dat u boven de concurrentie staat.

Contentmarketing


Jettmedia biedt ook content marketing services aan. Voor vele bedrijven is het realiseren van naamsbekendheid niet altijd makkelijk. Jettmedia, als jong bedrijf, schiet hier graag te hulp. Met onze verfrissende kijk op de hedendaagse marketing en met onze kennis van nieuwe technieken hierin kunnen wij ervoor zorgen dat uw bedrijf in korte tijd meer potentiële klanten bereikt. Onze combinatie van het maken van foto’s en video’s en het gebruik van social media staan centraal in hoe wij dit realiseren. Onder het kopje ‘Social Media’ kunt u hier meer over vinden.

Zie voorbeeld

Personalisatie

Voor elke klant hebben wij een gepersonaliseerde en unieke aanpak.

Concrete Doelen

In samenwerking met uw bedrijf kunnen we concrete doelen stellen voor de toekomst.

Social Media


Het is geen geheim meer dat social media tegenwoordig een heel belangrijk deel uitmaakt van marketing. Jettmedia is zich hier van bewust en maakt daarom ook graag gebruik van meerdere social media kanalen om de marketingprestatie voor uw bedrijf te optimaliseren. Zo gebruiken wij social media kanalen als Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin en Youtube. Wat bij ons centraal staat in het gebruik van social media is creativiteit en consistentie. Met creatieve posts en het consequent posten hiervan onderscheiden wij ons als Media bedrijf en zijn wij in staat om de doelen van uw bedrijf zo goed mogelijk te ondersteunen.

Zie voorbeeld

Trends

Als jonge studenten blijven wij op de hoogte van de nieuwste social media trends en zijn wij het ideale bedrijf om uw social media te beheren.

Facebook Pixels

Wij beschikken over de kennis om facebook pixels te plaatsen om zo nog meer potentiële klanten te bereiken via contentmarketing.