Professionele video's voor bedrijven


Een opkomende factor op het gebied van social media en marketing is het gebruik van video. Bewegend beeld trekt het oog nog meer dan een stilstaande foto. Uit onderzoek is gebleken dat een video op social media gemiddeld 47% meer interactie als resultaat heeft dan een foto. Jettmedia heeft met filmen al jaren lang ervaring. Wij beschikken daarom ook over veel kennis op het gebied van filmen en het bewerken van video’s.

Contact

Professionele apparatuur

Wij beschikken over de beste apparatuur voor een topkwaliteit. Hieronder zorgen wij altijd high-end video productie in minimaal Full HD.

Efficiëntie

Door honderden uren ervaring kunnen wij snel en efficiënt met uw project aan de slag gaan. Hierdoor kunnen wij u uw gewenste resultaat leveren voor een betaalbare prijs.

Effectiever

Wij stemmen alle online media op elkaar af, zodat uw een georganiseerd online visitekaartje krijgt voor een professionele uitstraling. Wij beschikken over alle data van uw verschillende soorten media, waardoor we onze online marketing strategieën kunnen optimaliseren tot het beste resultaat

Succesvolle voorbeelden van bedrijfsfilms en evenementen

Zie hier de showreel van het beeldmateriaal wat wij hebben mogen schieten voor verschillende bedrijven het afgelopen jaar. Jettmedia beschikt over professionele apparatuur voor het optimale resultaat. Geniet van de beelden hieronder en bedenk wat wij voor u kunnen betekenen.

Combineer het met onze andere online marketing servies


Hoe fijn is het om een contact te hebben voor al je online zaken. Je website/webshop, hosting en onderhoud, social media, logo design, foto en video content creation, ad campaigns, kortom alles wat jij nodig hebt om jouw online profiel te perfectioneren. Aan ons kan je ook je website uitbesteden zodat  je je nergens meer druk over hoeft te maken. Geïnteresseerd? Klik verder om onze verschillende opties te zien en beslis wat het beste bij je past.

Onze gecombineerde services